Sivut

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Aksapäivitys

Torstain ratatreenissä Utu oli ihan liekeissä, painoi hirveää kyytiä ja ohjautui tosi hyvin, mäkin olin vissiin ihan hyvä vaihteeksi. Keinu - puomierottelu meni ihan superhyvin alusta asti ja keinu oli nopea ja varma. Mökö teki koko roskan (ehkä joku 25 estettä?) kerrasta nollana, myös sen kontaktit pelasi ja kepit oli hyvät Mökökepit. Tästä innostuneena rupesin siis ahnaaksi porsaaksi ja ilmoitin kummankin koiran kahteen kilpailuun, 5.7 Janakkalaan ja 15.7 Tampereelle. Treeniaikaa on vielä kuitenkin useampi viikko, ja tuntuu että nyt olisi ihan hyvä hetki käydä katsomassa että mikä se todellinen tilanne on. 

Janakkalaan laitoin kummatkin koirat yhdelle radalle, Utulle siksi että jos ne kontaktit ei pelaakaan vielä paineessa niin ei tuu liikaa vahinkoa. Mököä taas en tule nyt enkä jatkossa ilmoittamaan kuin radalle per kisa, ihan sen motivaationkin kannalta ja jos lämpöä on kovin paljon yli 20 astetta niin eipä se jaksaisi muutenkaan. TamSKille laitoinkin sitten kaksi aksarataa Utulle. Enpä yhtään tiiä miten meneepi, mutta enpä tiennyt toisaalta viimeksikään ja iloisesti kävi. Meni miten meni!

Lauantaina kävin katsomassa Hakametsän SM-kisoissa NPKH:n maksijoukkueen kolmannen koirakon eli Jutan ja Pinkin, jotka tekivätkin sitten meidän maksijoukkueen ainoan nollan, onnea vielä! Maksiporukka sijoittui lopulta sijalle 19. eli ei hullummin. Tänään tyydyin livestreamiin ja olin hiton iloinen että siellä maksien yksilökisan kymmenen parhaan joukossa oli niiden kaikkien bordercollieiden seassa muutama kroaatti sekä yksi sileäkarvainen collie. Go!  

Huomenna hyppytekniikan yhteyteen vaikkapa puomia ja taas pari rundia keppejä eri kulmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti