Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Kevättä kohti

Törmäsin sileäkarvaisten collieiden Facebookryhmässä rodun harrastajaan joka valmistaa käsityönä naruleluja koirille. Mulle harvoin tulee mitään mulle toi - kohtauksia koirien varusteista, varsinkaan leluista, mutta näitä kun satuin vilkaisemaan niin pistin Sannalle heti postia ja tilasin kummallekin koiralle pallopunokset treenileluksi, meillä kun tykätään sekä palloista että repimisestä. Käyttäjät totesivat lelut heti mainioiksi, Sannan blogissa voi tutustua tuotteisiin lisää.Narupallojen lisäksi tilasin itselleni Stadiumin alesta juoksutrikoot joissa näytän hölmöltä, mutta joissa oon myös toivottavasti äärimmäisen aerodynaaminen. Saatiin kolmas treenaaja tottisporukkaan ja varasin mainitsemani hallin kevätkuukausiksi ja hiihtoloman viettoon lähdetään Helsinkiin jossa osallistutaan Savikon Sepon yksityisopetukseen sekä ryhmätunnille. Ja kohtahan se on kevään Acting - koulutuspäiväkin edessä. Koiramenojen laskeminen ei ole ollut tässä kuussa enää yhtään niin mielenkiintoista sattuneesta syystä, mutta saadaanpa taas tohinat kohilleen. Mikrobiologian laboratoriossa on jäljellä viisi työpäivää ja sitten se on adjö.


Uuteen ruokavalioon siirtymisestä on nyt kolmisen viikkoa ja sen suhteen en kyllä voisi paljon tyytyväsempi olla, ei nikotella, närästellä tai maiskutella puhumattakaan siitä että mahat voivat mainiosti ja ruoka ei ole ikinä hävinnyt kupeista samalla tahdilla. Mössön pyöräyttämiseen menee viisi minuuttia ja se on musta oikeastaan aika hauskaa puuhaa. Miksi en ymmärtänyt kokeilla tätä aiemmin.

4 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa juoksutrikoot, mutta jostain syystä en ole nyt talvella kehdannut niitä vetää jalkaan ollenkaan... Kesällä ne on oikeesti tosi hyvät ulkotreeneissä, kun eivät hiosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta mikään ei näytä niin typerältä kuin sellainen kolmikymppinen mies viimeisen päälle slimfitissä ja hullunkiilto silmissä lenkillä, jotenkin näen itseni nyt sellaisena >:D

   Poista
 2. Haastoin teidät tohon pentuhaasteeseen :D Utu on sulle vissiin tullut vähän vanhempana kun pikkupentuna, mut aattelin että teet sitten vaikka Mököstä josset puikkiksesta ? ;)

  http://actingpocoyo.blogspot.fi/2014/02/pentuhaaste-tallainen-pongo-oli-pentuna.html

  VastaaPoista