Sivut

maanantai 18. elokuuta 2014

Vähä jäissä

Maanantaina oli hyppytekniikkaa, missä ei hypitty, koska kenttä oli litimärkä. Korvaavana toimintona rikoin Utun kepit tusaamalla. Hyi Riikka, keppejä ei tarvii ottaa noin montaa toistoa eikä Utua kannattais palkata kepeille jos ei jaksa keskittyä siihen miten ja mihin se palkka heitetään. Älä tusaa enää keppejä, kaiken kerkee kyllä harjoitella ratatreenin yhteydessä.

Tiistaina oli kaksi kakkosten starttia TamSKin iltakisoissa. Opin paljon juttuja. Ensinnäkin jos on lähtövuorossa kakkosena, you're gonna have a bad time. Jenna onnistui huijaamaan aksarataa odotellessa Utua että ei tuolla hallissa mitään tapahdu, mutta hypärille mennessä Utu tiesi jo. Toisekseen, keppien sisäänmeno meni tosiaan vähän rikki. Kuten meni viimeksikin kisoissa kun edellisenä iltana tusasin pelkkiä keppejä. Sovitaanko Riikka, että ei tusata niitä pelkkiä keppejä. Enää ikinä. Unohdin myös ensimmäistä kertaa ikinä (oon kisannut kuusi starttia...) radan. Sitten tulin myös siihen tulokseen, että kakkosissa pitäisi ehkä koettaa jo ohjata vähän ennakoivasti. No, for what it's worth, varsinkin hypäri rankaisi maksikoirakoita siinä määrin että sillä ulinalla olisi täytetty muinainen Egypti.

Utun Ulinalla olisi päästy Jordaniaan asti. Uskottava se kai on, että meille on alkanut kisaamisen myötä tulla vähän kuumumisongelmia. Rimat pysyy ja silleen, mutta suu aukeaa aina kun mä en oikein tiedä mitä mä teen, lisäksi sinne radan viereen ei tosiaan kannata tuoda sitä koiraa notkumaan yhtään turhan aikaisin, koska se kuumuu, sen kiljumiskynnys laskee, herkkyys tippuu ja sitten kun vielä vähän väsyttää niin lopputulos on aika... epätarkka. No, ensi kerralla olen viisaampi. Tiedän myös nyt että hyllyyn ei kuole. Kas tässä, tadaa.



Keskiviikkona tiputin Utun Jutalle ja lähdin viikonlopuksi sinne mistä colliet tulevat. Torstaina Utu pääsi silti treeneihin Jutan viemänä ja viimeisiä keppejä oli taas skippailtu, tuhma Utu. Tästä viisastuneena en mennyt tänään märälle kentälle rikkomaan enempää esteitä, ja koska torstain treenien tilalla on meidän ryhmän järjestämät möllikisat en pääse hienovaraisesti puuttumaan silloinkaan. No, on tässä muutamat treenit ennen kauden toistaiseksi viimeisiä kisoja. Kyllä se siitä taas kun pistän mokoman elukan ruotuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti