Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Luojan lykkyyn

Eilen starttasi seuran kevätkokouksen jälkeen ToiSKin BH-ryhmä jossa nyt näillä näkymin käydään sunnuntaisin bh-kokeeseen/hamaan loppuun saakka. Tuomio oli odotettu, perusasento on edessä ja koira keulii ja aukeaa, mutta eilen se keuli ja aukesi kyllä ihan ennätyspaljon. Toki sillä että ollaan samalla kentällä tehty toistaiseksi vain agilitya lienee vaikutusta asiaan, eikä häiriökään ollut se tyypillisin kun kentällä oli vain yksi paikkamakuuta sivussa suorittava koira mutta kymmenen tätiä katsoi hyvin tarkasti vierestä. Ei sillä, vaikea häiriö se on mullekin.


Paikkiksessa se pysyi hyvin, vaikka meidän parina ollut laekenois teki henkilöryhmää ja lopuksi luoksetulon samassa linjassa. Mutta sitten toki kun oli Utun vuoro lähteä istuma-asennosta luoksetuloon, ei mitään tapahtunut, koska hän oli niin mainiosti keksinyt jutun juonen... No joo, otin luoksarin parin muun liikkeen lomaan vielä itekseni tauon jälkeen ja silloin sujui hyvin, voisi alkaa tosissaan miettiä omaa jättökäskyä sekä paikkamakuulle että luoksetulolle kun kumpikin koira on arponut ton luoksetulokäskyn kanssa. 


Sitten vielä kirsikkana kakun päälle Utu alkoi sekoittamaan ilman mitään loogista syytä jääviä viime viikolla keskenään. Niiden vihje-erottelu on ollut aina tosi hyvä, joten luoja yksin tietää mitä taas tapahtui. Karmic synergy? Hei viikon päästä on koe, hajotetaan KAIKKI. Suoraan sanottuna mua nappaa toi tokon alokasluokka tällä hetkellä tasan ei-yhtään, mutta jos sen nyt saisi räpisteltyä ensi yrittämällä läpi niin ei tarvitsisi enää mennä. Huhtikuun lopulla vielä alkaisi tavoitteellisten tokoryhmä, missä voisi sitten opiskella jo ylempien luokkien touhuja samalla kun korjailisi sunnuntaisin perusasioita... Niin ja maanantaisin toki alkaa toukokuussa pyörimään Anne-Marin hyppy - /ohjaustekniikkatreenit torstaisten Nokian ratatreenien ohella, että voi Utu parka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti