Sivut

torstai 23. tammikuuta 2014

This just in


Utun niveltulokset ilmestyivät tänään KoiraNetiin juuri sellaisina kuin ne Kennelliittoon lähtivätkin. Eli meillä on käsissä hyvä selkä, puhtaat kyynärät ja hienot tiiviit lonkkaluut sopivan syvissä maljoissa. Silmätkin käymme pian toteamassa toivottavasti yhtä hyviksi kuin pikkupentuna. Sen lisäksi olemme tulleet todetuksi erinomaiseksi ulkonäöltä. Meillä on maailman hienoimmat korvat, kaunein väri ja rakastettavin ilme. Hellin luonne ja pohjattomin vatsa.

Mun poispäinkäännökset ja valssit oli tänään hassuja, mutta ei se haitannut. Oli kivaa aksailla taas sen ikioman ryhmän kanssa jossa treenikaverit sanoivat että olipa hauskaa kun tulit. Agilityä hienommin sujuivat tänään tottelevaisuushommat, sillä Utu suoritti hienoa ja tarkkaavaista paikkamakuuta keinonurmella vaikka toinen collie harjoitteli esteillä kentän toisessa päässä. Totesinkin moneen otteeseen että hälle ovat aivot kasvaneet, sillä Utu esitteli maailman hienointa kontaktia maailman vaikeimmassa häiriössä ja odotteli nätisti ja hiljaisesti omaa vuoroaan (ainakin melkein kokoajan...). Jäähkälenkillä koira tarjoili edelleen kontaktia joten kokeilin seuruuttaa paremmalla ryhdillä ja nostamalla leuan rinnasta ja hitto kun se sujui hienosti. 

Toki Utu osaa olla välillä oikea tiitiäisen pippurimylly, mutta tänään oon melkein pillittänyt onnesta siksi että mulla on maailman hienoin koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti